Sterylizowane kiełki fasoli mung w lekko słonej solance
SKŁADNIKI
Kiełki fasoli mung, woda pitna, cukier, sól kuchenna, dressing balsamiczny (biały ocet winny, moszcz winogronowy), kwas: kwas cytrynowy,
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
ALERGENY
Nie wymienione
DANE ODŻYWCZE/JEDNOSTKA
Średnie wartości odżywcze na 100 g stałych składników: Wartość energetyczna: 70 kJ (17 kcal) Białka: 1,0 g Węglowodany: 2,4 g -
w tym cukry: 2,0 g Tłuszcze: 0,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g Błonnik: 1,1 g Sód: 0,30 g
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Artykuły spożywcze |
---|---|
EAN: | 3083680019750 |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz