Dr. Oetker Ciasto w proszku Red Velvet 385g

Kod: 24848
Marka: Dr. Oetker
zł16,30 zł42,34 / 1 kg
w magazynie
Możliwości transportowe

Dr. Oetker Ciasto Red Velvet 385g

Informacje szczegółowe

Wszystko w magazynie

Gwarantujemy

+10 000 punktów sprzedaży

w całej PL

Towary ekskluzywne

Import z zagranicy

Program bonusowy

Dla zarejestrowanych klientów

Opis szczegółowy produktu

Dr. Oetker Ciasto Red Velvet 385g

NAZWA PRAWNA ŻYWNOŚCI

Ciasto Red Velvet, luźna mieszanka ciastek

SKŁADNIKI

Cukier, MĄKA BIAŁA, SZORSTEK BIAŁY, substancja spieniająca (syrop glukozowy, olej kokosowy, emulgator (esterymono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych z kwasem mlekowym), PROTEINA MLEKA), składnik emulgujący (emulgator (esterymono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych z kwasem mlekowym, estry poliglicerolu z kwasami tłuszczowymi), syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, modyfikowana skrobia kukurydziana, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, diwodorofosforan sodu), suszony WHEY, barwnik (tlenki i wodorotlenki żelaza) 0,9 %, aromat, naturalny aromat waniliowy.

ALLERGENY

Zboża zawierające gluten,Jaja i produkty jajeczne,Mleko i produkty mleczne (łącznie z laktozą), MOŻE ZAWIERAĆ: Łubin i produkty z łubinu,Jaja i produkty jajeczne

INFORMACJA ŻYWIENIOWA/JEDNOSTKA

W 100 g produktu: Energia: 1191 kJ/284 kcal Tłuszcz: 14 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,1 g Węglowodany: 34 g - w tym cukry: 23 g Białko: 4,6 g Sól: 0,4 g

DANE ŻYWIENIOWE/PORCJE

Na porcję: Energia: 941 kJ/225 kcal Tłuszcz: 11 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g Węglowodany: 27 g - w tym cukry: 18 g Białko: 3,7 g Sól: 0,32 g

WAGA/OBJĘTOŚĆ

Waga brutto: 433g

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym miejscu!

PRODUCENT

Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Republika Czeska www.oetker.cz

REPUBLIKA CZESKA, OETKER LTD.

Opakowanie zawiera. Piec elektryczny: 160°C 30-35 min. 140°C 30-35 min. Piekarnik gazowy. 30-35 min. Szanuj doświadczenie własnego piekarnika podczas pieczenia! 1) Przygotowanie kruszonki: zawartość torebki z mieszanką kruszonki wsypujemy do miski, dodajemy jajka i odmierzoną ilość bitej śmietany. Ubij masę elektryczną ręczną trzepaczką na średniej prędkości do uzyskania gładkiej masy (3 minuty).Wlej ciasto do natłuszczonej i oprószonej mąką formy do ciasta i wstaw do nagrzanego piekarnika. 2. Przygotuj krem. Następnie przeciąć ją wzdłuż raz lub dwa razy. Ostrożnie naciąć wierzch tortu, aby go wyrównać. Odcięty wierzch skórki przełożyć do miski, pokruszyć i odstawić do późniejszego udekorowania tortu. Wypełnij ciasto kremem i rozsmaruj go tak jak lubisz. Wierzch ciasta posypać pokruszonym ciastem i odstawić do lodówki. Rada: Zamiast kwaśnej śmietany można użyć 200 ml bitej śmietany, 200 g świeżego serka śmietankowego lub 250 g mascarpone.

Pochodzenie

Czechy

Parametry dodatkowe

Kategoria: Słodkie wypieki
Waga: 0.385 kg

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: