W naszych piecach połączyliśmy słodycz miodu kasztanowego premium,
gruboziarnista różowa sól oraz najwyższej jakości pieprz Kampot z .pepper..field, który szczyci się nagrodą Great Taste.
Konkretnie zielona liofilizowana papryka Kampot, która otrzymała najwyższą nagrodę gastronomiczną na świecie ZŁOTY WIDELEC oraz słodka,
ciemnoczerwony pieprz Kampot, który jest skarbem Kambodży. W tej luksusowej kąpieli delektowaliśmy się wybranymi przez nas orzechami nerkowca
orzechy, które nabrały złocistego koloru i idealnej chrupkości w żarze naszych piekarników. Rezultatem jest po prostu jedzenie! Jesteśmy wszystkim
zapakowany w piękną czarno-złotą tubę, która nadaje się również na prezent.
Składniki
Prażone orzechy z miodem i pieprzem Kampot
orzechy nerkowca 85%, miód kwiatowy z kasztanem jadalnym i tymiankiem 9%, sól himalajska 2,5%,
Papryka Kampot ciemnoczerwona 1,5%, Papryka Kampot zielona liofilizowana z solą 1%,
suszona skórka z cytryny 1%
Może zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, innych orzechów, orzeszków ziemnych, sezamu i soi.
Fakty żywieniowe
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość energetyczna 2096 KJ / 500,72 kcal
Tłuszcze 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6 g
Węglowodany 33 g
w tym cukry 12 g
Białko 2,8 g
Sól 2,47 g