Monin Vanilla SF Syrop waniliowy bez cukru 1 L

Kod: 12725
Nowość
Marka: Monin
zł51,20
Obecnie niedostępny
Możliwości transportowe
Pozycja została wyprzedana…

Informacje szczegółowe

Wszystko w magazynie

Gwarantujemy

+10 000 punktów sprzedaży

w całej PL

Towary ekskluzywne

Import z zagranicy

Program bonusowy

Dla zarejestrowanych klientów

Opis szczegółowy produktu

Aby zrobić najlepszy syrop waniliowy na świecie, potrzebujesz najlepszego ekstraktu waniliowego. Od ponad 90 lat MONIN używa najwyższej jakości ekstraktu waniliowego z Madagaskaru. Ten czysty ekstrakt zapewnia haj wanilii MONIN wysokiej jakości smak, który przyniesie prawdziwą zmianę w Twoich przepisach. Odkryj, jak bardzo wanilia MONIN może wzbogacić każdy Twój napój! MONIN Wanilia jest słodzona sukralozą, która jest bezkaloryczną substancją słodzącą. Sukraloza to ekstrakt bezpośrednio z cukru. Oferujemy słodkości smaku bez metalicznego posmaku, który zwykle towarzyszy innym słodzikom. Ten produkt został przetestowany i zatwierdzony w 1991 roku. Udowodniono, że jest bezpieczny dla dzieci, kobiet w ciąży i diabetyków. Daj się rozpieszczać słodkim pełnym smakiem wanilii..... tym razem bez poczucia winy !!!!

Kolor: Miękki bursztyn

Cechy smakowe: Długo utrzymujący się smak laski wanilii połączony z egzotycznym aromatem.

Zalecenia: Jednym z naszych najpopularniejszych wariantów jest mieszanie bezcukrowej wanilii MONIN z pomarańczą, ananasem lub soków bananowych lub użyj go w mrożonej herbacie.

Stosowanie:

Latte
Cappuccino
amerykański
Mrożona kawa
Soki
martini
Napoje deserowe

ZAWARTOŚĆ: 1 L

Składniki:

Woda, substancja wypełniająca: polidekstroza, aromat naturalny, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza, substancja słodząca: sukraloza, acesulfam K, środek zakwaszający: kwas winowy (L+), substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, naturalny aromat waniliowy.

Wartości odżywcze w 100 ml:

Wartość energetyczna 56 kJ / 13 Kcal Tłuszcze 0 g W tym tłuszcze nasycone 0 g Węglowodany 10 g W tym cukry 0,4 g Białka 0 g Sól 0,15 g

 

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: