Vitana Sos boloński do makaronu 154g

Kod: 23176
Marka: Vitana
zł8,30 zł53,90 / 1 kg
w magazynie
Możliwości transportowe

Vitana Bolognese sos do makaronu 1x154g

Informacje szczegółowe

Wszystko w magazynie

Gwarantujemy

+10 000 punktów sprzedaży

w całej PL

Towary ekskluzywne

Import z zagranicy

Program bonusowy

Dla zarejestrowanych klientów

Opis szczegółowy produktu

Vitana Bolognese sos do makaronu 1x154g

NAZWA PRAWNA ŻYWNOŚCI

Sos Bolognese z makaronem 154 g

SKŁADNIKI

Składniki suchej mieszanki: Makaron jajeczny 70% (mąka pszenna, jajko), przecier z suszonych pomidorów 6,8%, cukier, sól, pierogi z suszonego mięsa 3,6% (wołowina 53%, białko jaja, sól, mąka pszenna, hydrolizat białka roślinnego, ekstrakt czosnku, mieszanka przypraw, drożdże), aromaty, boczek peklowany, maltodekstryna, tłuszcz palmowy, mąka pszenna, warzywa (marchew mielona, cebula mielona 0,2 %, seler mielony), hydrolizat sojowy suszony, mieszanka przypraw, barwnik (ekstrakt z papryki, karmin), pietruszka, substancja zagęszczająca ksantan, ekstrakt z czosnku.

ALLERGENY

Zboża zawierające gluten,Jaja i ich produkty,Soja i jej produkty,Seler i jego produkty, MOŻE ZAWIERAĆ: Łubin i jego produkty,Mleko i jego produkty (łącznie z laktozą).

INFORMACJA ŻYWIENIOWA/JEDNOSTKA

Fakty żywieniowe dla gotowego dania100 gEnergia478/113 kJ/kcalTłuszcze2,5 g w tym nasycone1,0 gWęglowodany19,0 g w tym cukry3,2 gBiałko3,5 gSól1,0 g

DANE ŻYWIENIOWE/PORCJE

Fakty żywieniowe dla dania gotowego 1 porcja (270 g)Energia 1291/306 kJ/kcalTłuszcz 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,7 gWęglowodany 51,3 g w tym cukry 8,6 gBiałko 9,6 gSól 2,8 g

WAGA/OBJĘTOŚĆ

154 g

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym miejscu

PRODUCENT

VITANA, a.s.,Mělnická 133,277 32 Byšice

INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA

Zawartość torebki wsypać do 0,5 l zimnej wody. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, dodać gałkę masła i gotować bez pokrywki przez 8 minut na małym ogniu. Po ugotowaniu podawać natychmiast.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Gotowe jedzenie
Waga: 0.154 kg

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: